Skoči na glavno vsebino
Select Page22. in 23. aprila je v Benediktu potekalo finale 22. odprtega državnega prvenstva v twirlingu. V kategorijah solo, par in skupina so se ga udeležila tudi dekleta Twirling kluba Aninih mažoretk.
Dekleta, ki so se iz polfinala, to je potekalo marca v Podčetrtku, uvrstila v finale so se odlično odrezala.
V kategoriji par C kadet sta Maja Lončarič in Eva Polenšak dosegli 6. mesto, Eneja Muršec in Alja Kaučič 5. mesto ter Lejla Morina in Minea Vogrin odlično 4. mesto.
V kategoriji par C junior sta v težki kategoriji Tiana Marija Nikl in Ana Kramberger dosegli 7. mesto.
Tia Perko je v kategoriji freestyle B junior dosegla 7. mesto, Teja Lorber pa 6. mesto.
V kategoriji group C kadet je Sv. Ano zastopala skupina dvajsetih deklet od 1. do 6.razreda, dosegle so izvrstno 3. mesto, ter domov ponosno odnesle bronaste medalje ter pokal.
V kategoriji artistic par B senior sta nas zastopali Tajda Padovnik in Tia Perko, dosegli sta odlično 4. mesto, ter se svojim nastopom ter doseženimi točkami uvrstili na Nations Cup oz. Svetovno prvenstvo IBTF, ki bo potekalo avgusta v Liverpoolu. Tega dosežka smo izjemno veseli in nam je dal novega zagona za nadaljnje delo.
Na vse dosežke smo izjemno ponosni, iskreno se zahvaljujemo vsem staršem ter sorodnikom za vso podporo in bučno navijanje s tribun.

Upravni odbor

TKAM

(Skupno 184 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST